Unieke garanties

Startgarantie en NGGT-garantie

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

STARTGARANTIE

Diverse groepstrainingen voorzien wij van een startgarantie. Dit betekent dat deze trainingen gegarandeerd starten op de aangegeven datum. Het heeft een voordeel om je in te schrijven voor een training met startgarantie: je weet dan precies waar je aan toe bent. De overige groepstrainingen starten zodra er voldoende deelnemers zijn. De groepstrainingen met startgarantie zijn eenvoudig te vinden in de agenda.

NGGT- GARANTIE (NIET GOED GELD TERUG)

Deze garantie helpt je om met vertrouwen voor de juiste training te kiezen. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je onder bepaalde voorwaarden je geld van MindfulnessFabriek terugkrijgen. Lees hier de voorwaarden.

Lees hier de voorwaarden.

KWALITEIT

MindfulnessFabriek werkt met hoogopgeleide (HBO+) en ervaren mindfulnesstrainers. Nagenoeg al onze groepstrainers beschikken over het certificaat VMBN cat.1. Inbegrepen bij een mindfulness training is ons eigen Mindfulness Werkboek (Ook te bestellen via BOL.com).

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

Bij ons weet je zeker dat je een mindfulness training van hoge kwaliteit aangeboden krijgt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 (meer dan 400 beoordelingen sinds 2017). Lees hier wat deelnemers over ons zeggen. 

Inschrijven Info Advies

Maak je keuze *